Jak rozłączyć konto z partnerem lub partnerką?
Przejdź do menu Ustawienia → Parowanie → Rozłącz (lub Opuść).
To kończy połączenie między kontami. Reakcje drugiej osoby na twoje emocje, notatki i potrzeby znikną. Wspólne rysunki oraz rytuały zostaną ukryte, dopóki znów nie połączysz się z tą samą osobą.
Twój profil, emocje, notatki i potrzeby pozostają na twoim koncie.